Aaftinkdijk 2
7161 L J Noordijk (Neede)
06 1056 1915

Over Accu Service Achterhoek

62 jaar kwaliteit

Accu Service Achterhoek is de plek waar u terecht kunt voor al uw batterijen, batterijladers, startaccu’s, acculaders, tractiebatterijen enz., enz. Accu Service Achterhoek is een onderdeel van Groenen accu’s / D&M batterijen B.V. uit Leiden welke al meer dan 60 jaar actief bezig is met de verkoop op de Nederlandse markt. Dus voor een goed advies en een scherpe prijs kunt u terecht bij onze verkooppunten.

Ruim assortiment

Om u een kleine indruk te geven: batterijen voor afstandsbedieningen, telefoons, laptops, elektrisch gereedschap, tractiebatterijen voor heftrucks, pallettrucks, stapelaars, elektrokarren, boten, schoonmaakmachines, semitractie accu’s voor caravans campers enz., (start)accu’s voor scooters, motorfietsen, personenauto’s, vrachtauto’s, tractoren, boten, campers, aggregaten, landbouw- machines, enz.

Ook extra service

Accu Service Achterhoek heeft tevens een 23-uurs service, wat betekent dat er ook ’s avonds en in het weekend, eventueel bij u op locatie in onze regio, uw accu getest en indien nodig, vervangen kan worden. Tevens is Accu Service Achterhoek een officieel punt om oude accu’s in leveren.

De beste prijs

Een accu van Accu Service Achterhoek is betaalbare kwaliteit! Wat u ook koopt bij Accu Service Achterhoek, u bent verzekerd van de beste prijs / kwaliteit verhouding. Door de strenge kwaliteitsnormen die Accu Service Achterhoek handhaaft, kunt u er van op aan dat u bij ons prima kwaliteit koopt voor de beste prijs!